WELKOM BIJ RCO UIT SPALBEEK, HASSELT
DE BESTE KOEL- EN AIRCOSYSTEMEN
Contacteer ons
  • Airconditioning op maat van uw noden
    DE BESTE KOEL- EN AIRCOSYSTEMEN
    Contacteer ons

AIRCONDITIONING

Airco op maat van uw noden

RCO blinkt uit in airconditioningsystemen (airco), maar daarnaast installeren we ook warmtepompen en infraroodverwarming. Kortom, wie meer woon- en werkcomfort zoekt, vindt dit met zekerheid bij RCO! 

Met de huidige gasprijzen is het logisch dat u uw woning of bedrijf verwarmt door middel van een airco. We hoeven u niet te vertellen dat de gasprijzen enorm gestegen zijn door de oorlog in Oekraïne. Verwarmen op gas is daarom een dure aangelegenheid geworden, en in de nabije toekomst zullen de prijzen niet meteen dalen. Als u in het bezit bent van een airco, heeft u dus de mogelijkheid om uw stookkosten drastisch te verminderen. Voor verkoeling zorgen door middel van uw airco, kost u namelijk betrekkelijk weinig. Nu verzekert RCO uit Spalbeek u daarnaast ook dat verwarmen door middel van een aircosysteem, een perfect alternatief is voor een gasinstallatie. Ideaal, toch?! Het is niet voor niets dat de regering voortdurend reclame maakt voor airco’s die eigenlijk warmtepompen zijn, net zoals de onze. Verwacht wordt dan ook dat in de toekomst iedereen gebruik zal maken van dergelijke systemen om woningen te verwarmen. 

U kunt dus voor een deugddoende koelte én voor een heerlijke warmte zorgen wanneer nodig, allemaal dankzij uw ene installatie. Wist u trouwens dat het luchtfiltersysteem in uw airco ervoor zorgt dat overbodig vocht en stofdeeltjes uit de lucht gehaald worden voordat ze uw ruimte kunnen bereiken? Op die manier bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. 

Onze airco’s halen gratis energie (latente warmte) uit de buitenlucht. Deze energie wordt omgezet in (voelbare) warmte. Concreet geeft een verbruik van 1kW gemiddeld een warmteopbrengst van +/- 4kW. Dat betekent dus dat 75% van de warmte uit de buitenlucht wordt gehaald en bijgevolg gratis is. Die 75% gratis warmte is nog hoger bij hogere buitentemperaturen.
Al onze airco’s zijn in staat om te koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Een ideaal klimaat creëren binnen in uw woning maakt uw dagelijkse leven heel wat aangenamer, en bij RCO helpen we u daar maar al te graag een handje bij. Daarnaast bieden onze systemen ook heel wat andere voordelen.

Onze huidige toestellen zijn uitermate stil. Ze zijn met andere woorden ideaal om te plaatsen in uw bureau of in uw slaapkamer. Verder zijn ze extreem doeltreffend: in een mum van tijd zijn uw ruimtes volledig opgewarmd of afgekoeld. U regelt de luchtstroom vanuit uw airco helemaal zelf en ook voor het design van uw systeem kunt u uw keuze maken uit een aanbod van verschillende ontwerpen. Tot slot garanderen we een vlotte plaatsing van uw aircosysteem zonder al te grote ingrepen in uw bestaande ruimte of woning.
Heeft u zonnepanelen? Perfect, dan kan zelfs een groot gedeelte van de verwarmingskost volledig geëlimineerd worden wanneer de opbrengst voldoende hoog is. Zonnepanelen in combinatie met een batterij zijn natuurlijk een droomscenario waardoor u opgeslagen stroom uit de batterij kunt gebruiken om uw airco te laten verwarmen.
Een bijkomend voordeel van onze systemen is decentralisatie. Dat wil zeggen dat u enkel de ruimte verwarmt die u op dat moment gebruikt, bijvoorbeeld enkel de living. Als u aan thuiswerken doet, kunt u er dus ook voor kiezen om doorheen de dag enkel uw bureau te verwarmen en niet uw volledige woning. Hierdoor zult u nog minder geld uitgeven aan de huidige hoge stookkosten.
Verwarmt u op accumulatie? De regering heeft beslist dat de stroom ‘uitsluitend nachttarief’ niet meer zal bestaan vanaf de zomer van 2022. Ook in dit geval is een airco dus het perfecte alternatief. Een heerlijk koele woning op warme zomerdagen, voor minder gaan we niet!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u het beste resultaat te garanderen, werken we uiteraard alleen met de beste merken. Zo plaatsen we al jaren de superbetrouwbare en gebruiksvriendelijke toestellen van Fujitsu en Mitsubishi Electric. We vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden van deze systemen en staan u steeds bij met deskundig advies. Samen selecteren we de beste airco voor uw ruimte. Eenmalig of regelmatig onderhoud? Geen nood, we zijn al onderweg! 

Levering en plaatsing

Airco is zoveel meer dan luchtkoeling. Goede toestellen regelen ook de vochtigheidsgraad én zuiveren de binnenlucht. We integreren het systeem bovendien naadloos in uw kantoor- of woninginterieur. Bij RCO in Spalbeek bij Hasselt (Limburg) bent u dus aan het juiste adres voor uw airco en aircosystemen. 

Contact

Contacteer ons en maak vandaag nog een afspraak, wij bezorgen u graag een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte zodat u alvast een idee heeft van de geschatte kosten.

Airco Spalbeek - Airco Kuringen - Airco Kermt - Airco Alken - Airco Diepenbeek - Airco HerkdeStad - Airco Nieuwerkerken - Airco Genk - Airco Zonhoven - Airco Hasselt

Warmtepomp Spalbeek - Warmtepomp Kuringen - Warmtepomp Kermt - Warmtepomp Alken - Warmtepomp Diepenbeek - Warmtepomp HerkdeStad - Warmtepomp Nieuwerkerken - Warmtepomp Genk - Warmtepomp Zonhoven - Warmtepomp Hasselt

Infraroodverwarming SpalbeekInfraroodverwarming KuringenInfraroodverwarming KermtInfraroodverwarming AlkenInfraroodverwarming DiepenbeekInfraroodverwarming HerkdeStadInfraroodverwarming NieuwerkerkenInfraroodverwarming GenkInfraroodverwarming ZonhovenInfraroodverwarming Hasselt