RCO - Airco - Warmtepomp - Infraroodverwarming


Energiezuinige koeling en verwarming in Spalbeek

Airconditioning Spalbeek

Heeft u een woning in Spalbeek of omgeving en bent u op zoek naar een energiezuinige koeling en verwarming? Dan is een degelijke airco-installatie absoluut een goede keuze. Met onze airconditioning zorgt u namelijk niet alleen voor een aangename koeling van uw huis of bedrijf in de regio Spalbeek, de airco doet tijdens de wintermaanden prima dienst als energiezuinige verwarming. Geen overbodige luxe in deze tijden van peperdure gasprijzen.

Warmtepomp Spalbeek

Een andere alternatief voor een verwarming op gas of een pelletkachel, is een warmtepomp.

Enkele voordelen van een warmtepomp op een rijtje:

●      energiezuinig

●      geen rookafvoer nodig

●      eenvoudige plaatsing

●      geen aansluiting op gas nodig

●      geen stockageruimte nodig voor andere brandstoffen (zoals bijvoorbeeld pellets)

Bij RCO in Spalbeek bieden wij drie types warmtepompen aan:

●      lucht-lucht: haalt energie uit de buitenlucht en geeft deze binnen af via lucht (blazen)

●      lucht-water: haalt energie uit de buitenlucht en geeft deze af aan watergedragensystemen (vloerverwarming en radiatoren)

●      grond-water: haalt energie uit de grond en geeft deze af aan een watergedragensysteem (vloerverwarming, radiatoren)

Infraroodverwarming Spalbeek

Infrarood warmtepanelen kunnen het elektriciteitsverbruik in uw woning in de regio Spalbeek met maar liefst 60 % naar beneden brengen.

De voordelen van infraroodverwarming op een rijtje:

●      energiezuinig

●      geen onderhoudskosten

●      lange levensduur (30 jaar)

●      aangename temperatuurverdeling door middel van straling

Voor de afwerking kunt u, afhankelijk van uw smaak en voorkeur, kiezen uit natuurlijke materialen zoals leisteen of keramiek in diverse kleuren. Daarnaast behoort gekleurd glas en spiegelglas ook tot de mogelijkheden. U kunt uw paneel echter ook voorzien van een persoonlijke afbeelding, foto, tekst of zelfs schilderwerk naar keuze. Zo sluiten uw infrarood warmtepanelen perfect aan bij de stijl van uw woning in Spalbeek of ruime omgeving.

RCO, uw betrouwbare partner voor airco, warmtepomp en infraroodverwarming

Advies in koeling en verwarming

Er zijn tal van mogelijkheden in verwarming en koeling. Het is dan ook niet abnormaal dat u snel het overzicht verliest. Elk gezin of bedrijf is ook anders, dus niet elk systeem is automatisch voor iedereen even interessant. 

Wij adviseren u met plezier op maat van uw situatie. Zo kiest u resoluut voor het juiste energiezuinige systeem voor uw woning of bedrijf in de regio Spalbeek.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u het beste resultaat te garanderen, werken wij alleen met de beste merken. Zo plaatsen wij al jaren de superbetrouwbare en gebruiksvriendelijke toestellen van Fujitsu en Mitsubishi Electric.

Perfecte levering en plaatsing

Goede toestellen zijn absoluut belangrijk voor een goede werking van uw energiezuinige verwarming of koeling. Die degelijkheid staat of valt echter met de kwaliteit van de installatie en de plaatsing. Bij RCO bent u zeker van een correcte installatie van uw koeling of verwarming in uw woning of bedrijf in Spalbeek of ruimte omgeving.

Offerte koeling verwarming voor uw woning of bedrijf in de regio Spalbeek

Wilt u graag een offerte ontvangen voor de plaatsing van een airconditioning, een warmtepomp of infraroodverwarming in uw woning of bedrijfspand in de regio Spalbeek? Contacteer RCO. Wij maken een offerte op maat van uw situatie, wensen en noden.

Airco Spalbeek - Airco Kuringen - Airco Kermt - Airco Alken - Airco Diepenbeek - Airco HerkdeStad - Airco Nieuwerkerken - Airco Genk - Airco Zonhoven - Airco Hasselt

Warmtepomp Spalbeek - Warmtepomp Kuringen - Warmtepomp Kermt - Warmtepomp Alken - Warmtepomp Diepenbeek - Warmtepomp HerkdeStad - Warmtepomp Nieuwerkerken - Warmtepomp Genk - Warmtepomp Zonhoven - Warmtepomp Hasselt

Infraroodverwarming SpalbeekInfraroodverwarming KuringenInfraroodverwarming KermtInfraroodverwarming AlkenInfraroodverwarming DiepenbeekInfraroodverwarming HerkdeStadInfraroodverwarming NieuwerkerkenInfraroodverwarming GenkInfraroodverwarming ZonhovenInfraroodverwarming Hasselt